INFORMASJON
       
     
       
     
059_AR-02084.jpg
       
     
091_xAR-02217.jpg
       
     
057_AR-01694.jpg
       
     
001_AR-00125.jpg
       
     
INFORMASJON
       
     
INFORMASJON

Regi: Michael R. Roskam 
Skuespillere: Tom Hardy, Noomi Rapace, James Gandolfini, Matthias Schoenaerts ,James Frecheville, John Ortiz, Elizabeth Rodriguez, Michael Aronov, Erin Darke, Jeremy Bobb, Michael Esper, Tobias Segal, Morgan Spector 
Sjanger: Action / Gangsterfilm / Krim
Kinopremiere: 13.03.2015
Manus: Blair Breard, Dennis Lehane, Dylan Clark, Mike Larocca, Peter Chernin, Produced by
Nasjonalitet: USA
Språk: Engelsk
Produksjonsår: 2014
Lengde: 1 t. 46 min.

Produksjonsselskap: Chernin Entertainment, Fox Searchlight Pictures
Musikk:Marco Beltrami, Raf Keunen
Distribusjon: Tour de Force

       
     
TRAILER + OMTALE

Bob Saginowski arbeider som bartender i Brooklyn, men det er bare halve sannheten. Baren Cousin Marv's er nemlig en såkalt "drop bar" - et sted hvor byens kriminelle leverer penger de har ervervet på lyssky vis. Når baren en dag blir ranet for både den lovlige og den ulovlige kassabeholdningen, trekkes Bob og hans sjef Marv inn i en verden de begge trodde de hadde forlatt for godt. Og begge får de erfare at det er umulig å holde sine hender rene når man vasker skitne penger.

 

Med THE DROP beviser Tom Hardy nok en gang at han besitter den sjeldne kombinasjonen av filmstjernekarisma og karakterskuespillerferdigheter. Sammen med Noomi Rapace overbeviser han med både spill og New York-aksent, og det samme gjør James Gandolfini i sin siste filmrolle. Det ligger unektelig en vemodig ironi i at den folkekjære og kritikerroste skuespillerens siste rollefigur nettopp skulle være en pensjonert gangster som presses til å gjøre en siste jobb. Men i Michaël Roskams stødige regi demonstrerer han for siste gang hvilken naturkraft av en skuespiller han var.

059_AR-02084.jpg
       
     
091_xAR-02217.jpg
       
     
057_AR-01694.jpg
       
     
001_AR-00125.jpg